Over Kroonstad Support

Over Kroonstad Support

Problemen worden kansen als de juiste mensen elkaar treffen! Met ruim 25 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren is Kroonstad Support specialist in het samenbrengen van vraag en aanbod van vakmensen. De basis van Kroonstad Support werd gelegd in de wereld van de installatie- en elektrotechnische branche. Deze sector vormt nog altijd een ijzersterke basis. Omdat onze professionele dienstverlening ook al snel opviel bij bedrijven met een andere achtergrond, ontstond geleidelijk steeds meer de vraag of we onze focus niet ook konden verleggen naar andere vakgebieden. Dit heeft ertoe geleid dat we meer en meer actief zijn geworden in o.a. transport/logistiek, productie, montage/assemblage en bouw.

We zijn anders dan anderen! Dit komt voort uit een bundeling van alle positieve krachten die opgepikt zijn in onze jarenlange branche-ervaring bij diverse invloedrijke spelers in de markt. We praten niet als dat niet nodig is, maar luisteren vooral nauwgezet naar de vraag die bij ons wordt neergelegd. We zijn fris, ambitieus, vindingrijk en denken in oplossingen. Mochten we onverhoopt niet kunnen voorzien in een bepaalde vraag, dan blijven we eerlijk. We willen namelijk problemen oplossen en niet veroorzaken! Hiermee profileert Kroonstad Support zich als een betrouwbare, enthousiaste, no-nonsense partner!

Kroonstad Support richt haar pijlen op kwaliteit, betrouwbaarheid en inzet. Aan de hand van deze 3 kernwaarden wordt continue het succes van de dienstverlening geƫvalueerd. Daar waar nodig vernieuwen we. Op deze manier zijn we steeds alle ontwikkelingen voor.

Vanzelfsprekend spreken we de taal van onze klanten en onze medewerkers. Deze is doorgaans informeel, duidelijk en nuchter. Kroonstad Support beschikt over een compacte organisatie met korte communicatielijnen, waardoor we snel, correct en innovatief kunnen handelen.

Kroonstad Support beschouwt de uitdagingen en doelstellingen van haar klanten als haar eigen doelstellingen en uitdagingen. Dit zien wij als noodzaak om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. De kernactiviteit is en blijft het detacheren en uitzenden van vakbekwaam personeel, maar de ervaring leert dat de huidige markt vraagt om maatwerk. Daarom bieden we tevens onze diensten aan op het vlak van payrolling, bemiddeling van ZZP-ers en werving & selectie

Kroonstad Support heeft altijd een lange termijnvisie als doel. Goed werkgeverschap leidt tot duurzame arbeidsrelaties en een goede dienstverlening tot diepgaande en vertrouwde partnerschappen met onze klanten. Op deze wijze gaat Kroonstad Support voor duurzaamheid en continuĆÆteit! Kwaliteit werkt!