Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Kroonstad Support hecht veel waarde aan het opleiden van vakbekwaam personeel en vindt het belangrijk om hierin te investeren. Wij bieden daarom een omgeving waar leerlingen zich op een goede en fijne manier kunnen ontplooien.

Als erkend leerbedrijf kan Kroonstad Support In samenwerking met TEB Vakschool het volledige opleidingstraject binnen de elektrotechniek en installatietechniek verzorgen. TEB Vakschool vormt hierin de schakel tussen Kroonstad Support, de leerling en de opleiding. Kroonstad Support neemt de volledige kosten van de opleiding voor haar rekening en de leerling ontvangt salaris voor de werkzaamheden gedurende de opleidingsperiode. Ook de schooldagen worden doorbetaald.

Als leerling in de elektrotechniek of installatietechniek ben je verreweg het grootste gedeelte van jouw studie aan het werk in de praktijk en de resterende tijd volg je lessen op school. Deze leerroute wordt ook wel de beroepsgerichte leerweg (BBL) genoemd. Op deze manier kun je de geleerde stof direct tijdens jouw werkzaamheden in de praktijk toepassen. Ook volg je één keer per maand een ‘praktijkdag’ onder begeleiding van een leermeester. Op deze dag zul je praktijkopdrachten uitvoeren in een beschermde lesruimte. Deze opdrachten zullen vervolgens beoordeeld worden door de leermeester.

Naast de reguliere opleiding kan Kroonstad Support ook nog cursussen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de cursussen VCA en GPI.